It's the most wonderful time of the year

Elk jaar begint het rond deze tijd te kriebelen, KERST!
Heerlijk vind ik het al kan ik mezelf er aardig in verliezen tot grote ergernis van manlief.
Ik kan er niets aan doen maar mijn creatieve brein begint dan weer enorm te ratelen. 

 
Het is zelfs zo erg dat ik elk jaar een andere boom wil (versiering) Inmiddels hebben we een groene, bruin met wit, paars, paars met blauw, veren, hout, zelfgemaakte hangers gehad en omdat ik vorig jaar geen nieuwe ballen mocht kopen ben ik ze maar gaan verven in zachtroze en mintgroen.
Ik kan daar dus helemaal gelukkig van worden. Sinds 2 jaar spaar ik ook Disney hangers. Elk jaar gaan we naar de kerstmarkt en daar ga ik dan op Disney hanger jacht.

Ik kan er zelf wel om lachen maar het is gewoon zooooooo gezellig!

Dit jaar voor het eerst kerst in ons nieuwe huis. Op pinterest (1 van mijn favo apps) ben ik al druk aan het pinnen wat er dit jaar weer gemaakt en gekocht moet worden.
Inmiddels liggen er op zolder al nieuwe kerstballen, dit keer wit met 2 kleuren blauw/groen. Dit jaar vond manlief het goed :) Daarnaast heb ik echt super gave kartonnen ballen gekocht bij de Ikea. Ik kan al bijna niet wachten tot de kerstboom opgezet mag wonen maar dit mag van mezelf pas na 5 december.

Het geluk deed zich voor dat ze op mijn werk ook iemand zochten om het stukje kerst op zich te nemen. Wie o wie zou dat op zich genomen hebben? Yes that's me! Dit jaar dus 2 keer kerst decoreren voor mij. Wat vervelend.......

                         Onze boom in 2015.